Gelişmiş E-Ticaret altyapımız ve kullandığımız yüksek teknolojilerle birlikte bir eticaret sitesinin kaliteli olarak nitelendirilebilmesi için bulundurması gereken özelliklere ve sunduğumuz altyapıda bu özellikleri geliştirme yöntemlerimiz hakkında bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.

Tasarım Kalitesi

E-Ticaret sitesi oluştururken en önemli noktalardan birisi, eticaret sitesinin kullanışlılığının yanı sıra görsel olarak göze hoş gelen tasarımlar ile ziyaretçilere kaliteli bir görsel deneyim yaşatmasıdır. Kullanıcılara site üzerinde yer alan ürünleri en iyi şekilde, en kaliteli görseller kullanarak sunmak satış açısından büyük bir artı sağlayacaktır. Mobil uyumlu, sunum ve yapısal olarak iyi tasarlanmış siteler günümüzde daha çok satış yapılabilmesine olanak sağlayan sitelerdir. Bu noktada tüm fonksiyonel özellikleri bir arada sunarken kaliteli arayüzler ile kullanıcılara, ürünlerinizin sunumunu daha iyi gerçekleştirerek yüksek sayıda ve yüksek miktarlarda satış yapabilmek mümkündür. İşimNette olarak kullanıcılarımıza her zaman en iyi temaları ve arayüzleri sunmakta, sürekli geliştirmeler (continuous development) ile mevcut görünümleri bozmadan en iyi sunum şeklini yapabilme olanağı sunmaktayız. Temalarımızda mobil uyumluluk denilince akla ilk gelen bootstrap framework’ü kullanarak en iyi tasarımları müşterilerimizle buluşturmaktayız.

Bulut Teknolojisi

Bulut teknolojisi, son yılların en popüler ve en çok tartışılan konularından birisidir. Başta sosyal medya olmak üzere birçok alan için mahremiyet konusunda kaygılar oluştursa da ticari kullanım açısından birçok özellik ve kolaylık sunması sayesinde bilgi işlem personeline büyük bir yardımcı olarak göze çarpmaktadır. Sözlük anlamına baktığımızda “Bulut bilişim (cloud computing), bilgisayarlar ve diğer cihazlar için, istendiği zaman kullanılabilen ve kullanıcılar arasında paylaşılan bilgisayar kaynakları sağlayan, internet tabanlı bilişim hizmetlerinin genel adıdır.” olarak geçmektedir. Burada önemli nokta, “istendiği zaman kullanabilen ve kullanıcılar arasında paylaşılabilen” kısmıdır. Bulut teknolojisi kullanarak, sunucu ve yazılım alt yapısında anlık ihtiyaçlara göre büyüme yapabilmek çok kolaydır. İşimNette olarak google cloud altyapısını kullanıyoruz, google cloud‘un sunduğu, yüksek güvenlik, yüksek erişilebilirlik, yedeklilik ve hızlı işlem / yüksek başarım olanaklarını müşterilerimize sunuyoruz. Halka açık bulut servislerinden (public cloud) en iyisi olduğunu düşündüğümüz google cloud sayesinde, müşterilerimizin teknik konularda boğulmalarını önleyerek, satışa odaklanmalarını sağlıyoruz.

Yazılım Kod Kalitesi

Geliştirilen yazılımın, bakımının yapılabilir olması, günceleştirmelere ve özellik geliştirmelerine açık olması yazılımın uzun ömürlü ve kullanışlı olması açısından oldukça önemlidir. İşimNette altyapımızda temelleri 2005’te atılan açık kaynak kodlu OpenCart altyapısını örnek alarak geliştirme yapıyoruz. Dünya çapında yaklaşık 400.000 eticaret altyapısında kullanılan OpenCart kod kalitesi açısından oldukça kaliteli ve bütün olarak birçok özelleştirmeye olanak sağlayan bir yazılımdır. OpenCart’a entegresini hazır sunduğumuz ödeme altyapıları, eticaret entegrasyonları ve mobil uyumlu temaların yanı sıra birçok özellik geliştirmesi konusunda çalışmalarımız halen devam etmektedir. OpenCart kod yapısında yaptığımız geliştirmeler ve Saas (software-as-a-service / yazılım hizmeti) yapısı sayesinde hızlı, performanslı siteler sağlarken arama motoru için uyumlu kod yapısı sunabilmekteyiz. İşimNette ile hızlı, performanslı ve seo uyumlu eticaret sitenizi oluşturarak yüksek ziyaretçi ve yüksek satış hedefleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi için sayfa altında bulunan iletişim adreslerimizden bizimle iletişime geçerek İşimNette E-Ticaret altyapımız hakkında bilgi alabilirsiniz.