İşimNette®

İşimNette bir Yurdum Yayıncılık ve Yazılım Ltd. Şti. tescilli markasıdır.  İlk olarak 2010 yılında Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ile birlikte “Esnaf Web Sitesi” sunmak üzere geliştirilen projemiz olarak duyurulmuştur.

Günümüzde işini internete taşımak isteyen, ürünlerini internet üzerinden kendi eticaret sitesini oluşturarak satmak isteyen kişilere, firmalara ve kurumlara gelişmiş eticaret altyapısı sunmaktadır. Kolay, Kapsamlı ve Ekonomik anahtar kelimeleri ile yaklaşık 20.000 websitesine çeşitli projelerinde (sitenizolsun ve yurthost) ev sahipliği yapan Yurdum Yazılım, müşterilerine ürün satışını en hızlı ve en ekonomik şekilde yapabilmelerini sağlayan eticaret deneyinimi sunmaktadır. Bulut sunucular (google cloud altyapısı) sayesinde sağlanan bu altyapı sayesinde, hızlı, yedekli ve yüksek başarımlı eticaret web sitesi çözümü sunulmaktadır.

Yurdum Yayıncılık ve Yazılım Ltd. Şti. 

yurdum yazilim

Şirketimiz, 2007 Ekim ayından beri Ankara’da faaliyet göstermektedir. Şu anda yaklaşık 20.000 kullanıcı firmamızdan web sitesi hizmeti almaktadır. Müşteri sayımız, güçlü referanslarımız sayesinde hızla artmaktadır.

Hedefimiz

Uzun yıllar web site çözümleri alanında faaliyet göstermek; kalite, verim ve fiyat olarak kullanilabilir ürünler ortaya çıkarmaktır. Düşük fiyatlı ve yüksek kaliteli hizmetler üreterek herkesin bu hizmetlerden yararlanmasını sağlamaktır.

Diğer Projelerimiz

SitenizOlsun.com – Kolay, Kapsamlı ve Ekonomik Hazır Web Site Çözümü

YurtHost.com – YurtHost Cloud Hosting – Gerçek Bulut Deneyimi