İşimNette, bilişim sektöründe 2007’den beri aktif olarak faaliyetlerini sürdüren Yurdum Yayıncılık ve Yazılım Ltd. tarafından geliştirilmiş kapsamlı ve ekonomik E-Ticaret altyapısıdır. Çok hızlı bir şekilde E-Ticaret sitesi oluşturulup ürün satışı yapılabilmesine sağlamaktadır. Kullanımı kolaydır, birçok gelişmiş özelliği sayesinde her sektöre hitap eden E-Satış sitesi olarak kullanılabilir.

Farklı Sağlayıcıdaki Sitelerinizi Ücretsiz Taşıyoruz!

E-Ticaret sektöründe hizmet veren farklı bir sağlayıcıdan hizmet alıyorsunuz ve çeşitli sebeplerle aldığınız hizmetten memnun değil misiniz? Hiç üzülmeyin, sitenizi ücretsiz taşıyoruz! İşimNette kalitesini yaşamak için tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçerek site adresinizi belirtmek ve size özel tekliflerimizden yararlanmak.

Hangi sağlayıcıdan hizmet aldığınız farketmez!

Gelişmiş XML entegrasyonumuz sayesinde hizmet aldığınız sağlayıcı farketmeksizin sitenizi İşimNette altyapısına aktarabiliyoruz. Sadece sağlayıcı da değil; kullandığınız yazılımın veya hizmetin XML olarak çıktı vermesi aktarım işleminiz için yeterlidir. XML çıktısı vermeyen altyapılar içinde çözümlerimiz mevcuttur, bu konuda bilgi alabilirsiniz. Taşıma işlemi konusunda destek tarafımızca ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

İşimNette altyapısını ücretsiz deneyebilirsiniz. Sayfanın alt kısmında bulunan iletişim adreslerinden bize ulaşarak taşıma işlemi hakkında bilgi alabilirsiniz.


Geri Dönüş “E-Ticaret Sitenizi Ücretsiz Taşıyalım İşimNette Farkını Yaşayın!