İşimNette, OpenCart’tan ilham alarak geliştirilmiş ve kapsamlı geliştirme sürecinin ardından hiçbir bağı kalmamış, tamamen bağımsız geliştirilen bir Gelişmiş E-Ticaret çözümüdür. Yurdum Yayıncılık ve Yazılım olarak geliştiridiğimiz İşimNette sayesinde, kaliteli, güvenilir, kullanımı kolay ve hızlı çalışan elektronik satış siteleri oluşturmak işini internete taşımak isteyenler için en avantajlı seçenektir.

Geliştirme sürecimiz hakkında detaylı bilgi; İşimNette: OpenCart Temelli Gelişmiş E-Ticaret Sistemi

Günümüzde dünya çapında yaklaşık 345.000 E-Ticaret sitesi tarafından kullanılan OpenCart açık kaynak kodlu yazılımdan geliştirdiğimiz İşimNette için özel tasarlanmış XML entegrasyonu bulunmaktadır. Oldukça esnek, her programa uyumlu, çok hızlı içeri alma ve dışarı aktarma yapabilen bu XML eklentisi sayesinde İşimNette E-Ticaret sitelerinin içerik yedeğini sunmakla birlikte ERP, CRM, Muhasebe yazılımları ve farklı satış platformlarıyla da entegrasyon sağlanabilmektedir.

İşimNette geliştirme sürecinde OpenCart yapısını çok iyi bildiğimiz için OpenCart’tan XML çıktı alabilen eklentimiz sayesinde OpenCart E-Ticaret sitelerini çok hızlı ve eksiksiz olarak İşimNette yapısına dahil edebilmekteyiz.

İşimNette avantajlarından faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sayfanın alt kısmında yer alan iletişim bilgilerimizden bize ulaşarak ücretsiz taşıma işlemi hakkında bilgi alabilirsiniz.